Va passar aquí. T1.  Episodio 49: Episodi 49
Duración
0:29'
Confiesa que te gusta

Episodio 49: Episodi 49

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 56 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Sinopsis

Episodio 49: Episodi 49

L'stripper Christa Leem causava sensació a les nits del Paral·lel, fins al punt que el poeta Joan Brossa en va quedar embadalit i va crear un striptease especialment per a ella.

L'Aleix Verdés, àlies DJ Sideral, és considerat el pare de l'expansió de la música electrònica a les ciutats gràcies a les seves sessions al Club Nitsa.

La Biblioteca de Catalunya conserva milions de documents en formats i èpoques diverses que ajuden a explicar el passat i el present de la cultura catalana.

La primera investigació judicial que van dur a terme els Mossos d'Esquadra va ser per esclarir la mort d'una interna de la presó de Wad-Ras que havia consumit heroïna al centre.

El barri de Sant Genís dels Agudells, situat als peus de la muntanya de Collserola, va ser la plaça central d'Horta perquè era on estava situat l'Ajuntament del districte.

L'any 1982, els veïns de Sant Martí van protestar contra un decret de l'Ajuntament i van evitar que a la plaça dels Porxos es construís un bloc de pisos per a la Policia Nacional.

Ver más

Info

Episodio 49: Episodi 49

Documentales / Historia

Equipo Técnico

Episodio 49: Episodi 49

Productora

Visiona TV

Si te gustó

Episodio 49: Episodi 49

también te puede gustar