Ventdelplà. T2. Ventdelplà
Duración
1:06'
Confiesa que te gusta

Ventdelplà

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 2 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Ventdelplà

La Teresa és una dona urbanita de 40 anys, casada i amb dos fills, que ha iniciat una nova vida a Ventdelplà, el poblet d'on prové la seva família. S'hi va instal·lar de forma provisional, fugint d'un marit maltractador, però al final va decidir fixar-hi la seva residència. A Ventdelplà, la Teresa torna a exercir com a metgessa, després de molts anys de no haver-ho fet, fa nous amics i comença una relació bastant particular amb el seu advocat, el David.

Ideada i escrita pel dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, ''Ventdelplà'' és una telenovel·la ambientada en un poble imaginari de la Catalunya rural d'avui dia. La sèrie, que es troba en la seva segona temporada en antena, compta amb un repartiment ple de cares prou familiars per als espectadors de TV3, com Emma Vilarasau (''Majoria absoluta''), Ramon Madaula (''Estació d'enllaç'') o Jordi Boixaderas (''Poblenou'').

La primera entrega d'episodis de la sèrie, estrenada a principis del 2005, va aconseguir una excel·lent mitjana de 742.000 espectadors i un 25,4% de quota de pantalla.

Ver más

Info

Ventdelplà

Series / Telenovela

Calificación

Ventdelplà

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Ventdelplà

Director

Lluís M Güell

Reparto

Emma Vilarasau, Pep Cruz, Anna Barrachina, Laura Conejero, Teresa Urroz, Ramon Madaula, Rosa Vila, Jordi Boixaderas

Si te gustó

Ventdelplà

también te puede gustar