Vera. T2. Vera
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Vera

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 34 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
TV3 Cat

Dial 153

Sinopsis

Vera

La inspectora de policia Vera Stanhope és una dona obsessionada amb la seva feina. Tot i això, també és capaç d'afrontar la vida amb sarcasme, astúcia i coratge. El seu company amb qui confía i amb qui comparteix les seves preocupacions, és el sergent Joe Ashworth; la seva mà dreta i una mena de fill per ella. Junts, aborden cada nou cas amb entusiasme i professionalitat.

Com ja va fer la BBC amb les novel·les d'en Henning Mankell i el personatge de Wallander, la també britànica ITV adapta per a la televisió les novel·les que l'escriptora Ann Cleeves va dedicar al personatge de Vera Stanhope, una detectiva curiosa, una mica rondinaire, però amb un magnífic do per resoldre assassinats. Dóna vida al personatge principal l'actriu Brenda Blethyn (''Secretos y mentiras'') a qui acompanya David Leon (al qual l'audiència espanyola recordarà per interpretar l'Álex a la ficció televisiva ''Refugiados'').

Al principi, la productora va encarregar únicament les dues primeres temporades de la sèrie, però gràcies a la bona acollida entre l'audiència que van tenir les aventures de la detectiva Stanhope, la ficció va ser renovada per un tercer lliurament d'episodis.

Ver más

Info

Vera

Series / Suspense

Calificación

Vera

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Vera

Reparto

Brenda Blethyn, David Leon, Kingsley Ben-Adir, Jon Morrison, Riley Jones, Paul Ritter

Creador

Ann Cleeves

Productora (Compañía)

ITV Studios