Wallander. T1. Wallander
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Wallander

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 40 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Wallander

L'inspector de policia Kurt Wallander treballa en el sud de Suècia. Malgrat ser un home reservat sempre està disposat a donar-ho tot per resoldre cada cas. No obstant això, la seva excessiva implicació en el treball li acaba passant factura.

Adaptació televisiva de tres novel·les de l'escriptor Henning Mankell, un dels autors de misteri més populars d'Escandinàvia. Els episodis estan protagonitzats per Kurt Wallander, interpretat pel popular actor Kenneth Branagh (''Mucho ruido y pocas nueces''). Com a curiositat, cal dir que el paper de Wallander representa l'alter ego de Mankell: té la seva mateixa edat, comparteix la seva afició per la naturalesa i l'òpera i sofreix per la maldat al món.

Imaginativa i amb canvis d'argument intel·ligents, la sèrie va ser un èxit en el Regne Unit. La crítica també es va rendir als seus peus, amb multitud de premis BAFTA a la millor sèrie dramàtica i al millor actor.

Ver más

Info

Wallander

Series / Suspense

Calificación

Wallander

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Wallander

Director

Philip Martin

Reparto

Kenneth Branagh, Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Fredrik Gunnarsson, Sadie Shimmin, Sarah Smart, Jeany Spark, Mats Bergman, Richard McCabe

Creador

Henning Mankell

Productora

ARD Degeto Film, Left Bank Pictures, TV4 Sweden, Zodiak Entertainment, Film i Skåne, BBC Scotland, Yellow Bird Films AB