Duración
1:15'
Confiesa que te gusta

Unitat d'investigació

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 34 votos

Sinopsis

Unitat d'investigació

Les ciutats més importants franceses tenen una secció de recerca que es dedica exclusivament a la resolució de crims i delictes més greus i complexos. Quan la brigada local és avisada per un cas com un assassinat, una desaparició o una violació, aquesta unitat destina un equip a tractar de resoldre aquestes situacions.

Sèrie policíaca estrenada al canal Francès TF1 que va tenir molt bona acollida entre el públic. Es tracta d'una creació de Dominique Lancelot i Steven Bawol (tots dos coneguts per haver engendrat altres populars sèries, també d'origen francès). Xavier Deluc, Virginie Caliari, Kamel Belghazi, Chrystelle Labaude i Jean-Pascal Lacoste -tots ells coneguts per formar part tant de pel·lícules com de sèries franceses- són alguns dels actors que s'encarreguen de donar vida a aquest equip d'investigadors.

Aquesta coproducció franc-belga va ser guardonada com a millor sèrie en el Luchon International Film Festival, uns premis de televisió que se celebren a la ciutat homònima. La sèrie ha estat distribuïda a França, Bèlgica, Suïssa, Itàlia i Rússia.

Ver más

Info

Unitat d'investigació

Series / Policiaca

Calificación

Unitat d'investigació

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Unitat d'investigació

Reparto

Xavier Deluc, Jean-Pascal Lacoste, Virginie Caliari, Kamel Belghazi, Chrystelle Labaude

Productora

TF1, Les Auteurs Associés, Dragons Films, Radio Télévision Belge Francophone (RTBF)

S/d

Dominique Lancelot, Steven Bawol

Si te gustó

Unitat d'investigació

también te puede gustar