Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

Temps de silenci

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 3 votos

Sinopsis

Temps de silenci

L'any 1935, Isabel Dalmau i Ramon Comes, una parella de joves enamorats, seran víctimes del moment històric que els ha tocat viure i de les classes socials a les que pertanyen, que impediran el seu casament.

Televisió de Catalunya va estrenar a principis de 2001 aquesta ambiciosa producció dramàtica en la qual, seguint l'exemple d'"Arriba y abajo" al Regne Unit o "Heimat" a Alemanya, s'explica la història col·lectiva a través de personatges de ficció, les vivències dels quals corresponen a les d'una gran majoria de l'audiència.

"Temps de silenci" arranca als moments previs a la Guerra Civil i continua durant el conflicte bèl·lic, la postguerra, la dictadura i la democràcia, comptant amb un sòlid equip encapçalat pel dramaturg Rodolf Sirera i actors veterans com Josep Maria Pou, Julieta Serrano i Àlex Casanovas.

Ver más

Info

Temps de silenci

  • Disponible en versión original

Series / Drama

Calificación

Temps de silenci

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Temps de silenci

Reparto

Álex Casanovas, Josep María Pou, Marc Cartes, Biel Durán, Sara Loscos, Ángels Bassas, Joan Carreras, Àngels Poch, Rosa Gàmiz, Santi Ibáñez, David Bagés, Cristina Dilla, Pep Pla, Julio Manrique

Creador

Rodolf Sirera, Gisela Pou, Enric Gomà

Productora

TVC Televisió de Catalunya, Diagonal TV

Si te gustó

Temps de silenci

también te puede gustar