Allo, Allo. T5.  Episodio 11: Episodi 11
Duración
0:26'
Confiesa que te gusta

Episodio 11: Episodi 11

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 3 julio 14.16 h

8 tv

Sinopsis

Episodio 11: Episodi 11

René Artois regenta un cafè en una petita localitat de la França ocupada pels nazis. La seva habilitat és sortir-se'n de les situacions difícils, ja sigui guanyant-se la confiança dels alemanys mentre la Resistència li confia pilots britànics perquè els amagui o mostrant-se complaent amb al seva dona perquè no descobreixi les seves relacions amb les cambreres.

Creada el 1982 per Jeremy Lloyd i David Croft com a paròdia d'un drama de la BBC, ''Secret Army'', ''Allo, Allo'' va aconseguir estar vuit anys en antena (1984-1992), una xifra habitual en les telenovel·les però tot un rècord per a una comèdia de situació. Part de la culpa la tenen els seus diàlegs enginyosos, uns personatges pintorescos i situacions absurdes com la recerca de la pintura de ''la Madonna dels pits grossos'' amagada dins d'un embotit o la falsa mort de René per després reaparèixer fent-se passar per un germà bessó que també s'anomena René.

Gorden Kaye (René), també protagonista de la versió teatral, va patir un greu accident de cotxe el 1990 que va posar en perill la continuitat de la sèrie, tot i que finalment va durar dos anys més.

Ver más

Info

Episodio 11: Episodi 11

Series / Comedia

Calificación

Episodio 11: Episodi 11

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Episodio 11: Episodi 11

Reparto

Kenneth Connor, Richard Marner, Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Francesca Conshaw, Sue Hodge, Kirsten Cooke, Sam Kelly, Guy Siner, Hilary Minster, Kim Hartman, Richard Gibson, David Janson, John Louis Mansi, Arthur Bostrom

Creador

Jeremy Lloyd, David Croft

Productora (Compañía)

BBC (British Broadcasting Corporation)