Angry Birds: La pel·lícula
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Angry Birds: La pel·lícula

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 10 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

domingo 29 noviembre 19.30 h

Canal 33
Ver más pases

Sinopsis

Angry Birds: La pel·lícula

En una illa remota hi viu una colònia d'ocells la majoria dels quals no volen. Entre ells n'hi ha tres que no acaben d'encaixar: el rondinaire Red, un ocell vermell amb les celles molt gruixudes; el Chuck, un ocell groc hiperactiu; i el Bomb, un ocell negre molt volàtil. Quan reben la visita d'un nombrós grup de porcs verds, en Red és el primer a veure que alguna cosa no va bé. I és que el rei porc i la seva cort tramen una estratègia pera aconseguir els ous dels ocells.

Després de treballar en el departament d'animació de grans èxits cinematogràfics, Clay Kaytis (''Frozen: El reino del hielo'') i Fergal Reilly (''Lluvia de albóndigas'') debuten com a directors portant per primera vegada a la gran pantalla els malhumorats protagonistes del famós videojoc de Rovio. El film és una comèdia per a tota la família que explica perquè les aus d''Angry Birds'' estan sempre enfadades i per quin motiu ataquen sense pietat als porquets verds.

Destaca la banda sonora, que compta amb cançons com ''On Top of The World'' d'Imagine Dragons, ''Behind Blue Eyes'' de Limp Bizkit o ''Never Gonna Give You Up'' de Rick Astley. Fins i tot els porquets s'atreveixen a versionar el grup Daft Punk.

Ver más

Info

Angry Birds: La pel·lícula

Cine / Animación

Idioma: Catalán

Calificación

Angry Birds: La pel·lícula

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Angry Birds: La pel·lícula

Director

Clay Kaytis, Fergal Reilly

Guionista

Jon Vitti, John Cohen, Mikael Hed, Mikko Pöllä

Si te gustó

Angry Birds: La pel·lícula

también te puede gustar