Body Rock
Duración
1:26'
Confiesa que te gusta

Body Rock

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
5 2 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

jueves 28 septiembre 16.10 h

8 tv

Sinopsis

Body Rock

Chilly D. és un jove de procedència humil i amb un gran talent per al ball de carrer. Quan un cazatalentos es fixa en ell aconsegueix una gran oportunitat per a saltar a la fama, encara que això li comença a distanciar de la seva família, dels seus amics i de tot que ha format part de la seva vida fins ara.

El tema principal d'aquesta pel·lícula, de marcat talli ochentero, va ser el gran (i únic) èxit de la cantant María Vidal: ''Bodi Rock''. En 1984, any de llançament de la pel·lícula, aquesta cançó es va posicionar com el número 48 del top 100 de la mítica revista Billboard.

Lorenzo Lamas, l'actor protagonista (i tot un ídol sexual en el seu temps) iniciaria just després d'aquesta pel·lícula la seva etapa de major popularitat. Posteriorment interpretaria a diversos personatges secundaris en la sèrie ''Vacances en la mar''. Al poc arribaria el seu èxit indiscutible en participar en centenars d'episodis de la conocidísima ''Falcon Crest''. Seria després d'aquesta sèrie quan es reinventaria com a heroi d'acció. Això li suposaria una etapa de declivi que, tanmateix, li va permetre continuar participant en projectes durant el segle XXI, ja sigui actuant o posant veu a dibuixos animats.

Ver más

Info

Body Rock

Cine / Comedia

Idioma: Catalán

Equipo Técnico

Body Rock

Director

Vincent Lindon, Marcelo Epstein

Guionista

Desmond Nakano, Kimberly Lynn White

Reparto

Ray Sharkey, Vincent D'Onofrio, Lorenzo Lamas, Vincent Gallo, Vicki Frederick, Cameron Dye, Michelle Nicastro

Productor

New World Pictures

Productora (Compañía)

New World Pictures