Caça a l'assassí
Duración
1:50'
Confiesa que te gusta

Caça a l'assassí

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 1197 votos

Pase ya emitido

domingo 6 junio 17.57 h

TV3

Sinopsis

Caça a l'assassí

Després d'assassinar al ministre de Minas de la República Democràtica del Congo, el mercenari Jim Terrier desapareix. Anys més tard i amb una vida totalment diferent, es converteix en l'objectiu dels seus antics caps i companys.

El realitzador francès Pierre Morel va ser l'encarregat de convertir a Liam Neeson en tot un heroi d'acció de gràcies al film ''Venganza''. Ara, utilitza una fòrmula similar en aquest thriller d'acció protagonitzat per Sean Penn, qui també va formar part de la producció i el guió de la pel·lícula. El dues vegades guanyador de l'Oscar per ''Mystic River'' i ''Mi nombre es Harvey Milk'' interpreta a un ex-agent de les forces especials nordamericanes que haurà de recórrer mig món per descobrir per què, després d'anys de retir, han posat preu al seu cap.

Aquesta co-producció hispanofrancobritànica, basada en la novel·la ''Cuerpo a tierra'' del francès Jean-Patrick Manchette, completa un repartiment d'autèntic luxe amb actors de la talla de Javier Bardem (''No es país para viejos''), Idris Elba (''Pacific Rim'') i Ray Winstone (''Infiltrados'').

Ver más

Info

Caça a l'assassí

Cine / Suspense

Calificación

Caça a l'assassí

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Caça a l'assassí

Director

Pierre Morel

Guionista

Sean Penn, Pete Travis, Don MacPherson

Reparto

Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem, Mark Rylance, Ray Winstone, Jasmine Trinca

Autor

Compositor

Marco Beltrami

Director de Fotografía

Flavio Martínez Labiano

Montador

Frédéric Thoraval

Productor

Ron Halpern, Sean Penn, Andrew Rona

Productora (Compañía)

StudioCanal, Silver Pictures, Prone Gunman, Nostromo Pictures, Anton Capital Entertainment, Anton Capital Entertainment (ACE)

Si te gustó

Caça a l'assassí

también te puede gustar