Chappie (àudio català)
Duración
1:55'
Confiesa que te gusta

Chappie (àudio català)

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 245 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

martes 10 agosto 22.58 h

AXN
Ver más pases

Sinopsis

Chappie (àudio català)

A Johannesburg, en un futur pròxim, una opressiva força policial mecanitzada controla la delinqüència. Quan Chappie, un policia androide, és robat i reprogramant, es converteix en el primer robot que té la capacitat de pensar i sentir per ell sol. Això fa que forces poderoses el comencin a veure com una amenaça per a la humanitat.

Després del seu aclamat debut com a director de llargmetratges amb "Districte 9" i el seu segon film "Elysium" -que tenia més pressupost i dues estrelles de protagonistes (Matt Damon i Jodie Foster)-, el sud-africà Neill Blomkamp torna a la ciència-ficció amb "Chappie", una proposta tan crítica com la dels dos treballs anteriors. Blomkamp també és l'encarregat del guió, escrit, com el de "Districte 9", amb la seva dona Terri Tatchell.

La cinta està protagonitzada per Sharlto Copley -amic personal del director, protagonista de "Districte 9" i integrant de l'elenc d'"Elysium"-, que interpreta el robot Chappie: li proporciona la veu en la versió original i li dóna vida a través de la tècnica de captura de moviment. A més de Copley, també hi trobem els actors Dev Patel, Hugh Jackman i Sigourney Weaver, entre d'altres.

Interpretant dos personatges que mantenen els seus noms artístics, també hi intervenen Yo-Landi Vi$$er i Ninja, integrants de Die Antwoord ("La resposta" en afrikaans), una banda de música d'electro rap-rave originària de Ciutat del Cap, Sud-àfrica.

El nom de l'empresa fabricant d¿armes de la qual surten els robots blindats en què se centra la pel·lícula, Blomkamp el pren del títol del seu primer curt, "Tetra Vaal".

Ver más

Info

Chappie (àudio català)

Cine / Ciencia Ficción

Calificación

Chappie (àudio català)

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Chappie (àudio català)

Director

Neill Blomkamp

Guionista

Neill Blomkamp, Terri Tatchell

Reparto

Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Ninja, Yo-Landi Visser, Jose Pablo Cantillo, Brandon Auret

Compositor

Hans Zimmer

Montador

Mark Goldblatt, Julian Clarke

Productor

Neill Blomkamp, Simon Kinberg

Productora (Compañía)

Columbia Pictures, LStar Capital, Media Rights Capital

Si te gustó

Chappie (àudio català)

también te puede gustar