Col·legues al bosc 2
Duración
1:10'
Confiesa que te gusta

Col·legues al bosc 2

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 103 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 17 octubre 15.32 h

Canal 33

Sinopsis

Col·legues al bosc 2

Quan Elliot és a punt de casar-se amb Giselle, el seu amic, el gos Mr. Weenie, és segrestat per un grup de mascotes que volen tornar-lo als seus amos. Tots els animals hauran de col·laborar per rescatar al gos salsitxa del món de les mascotes.

Segona part de la pel·lícula d'animació per ordinador protagonitzada per uns peculiars animals del bosc. En aquesta ocasió, la cinta no va ser estrenada en cinemes, sinó que la seva distribució va ser directament en DVD. Això va tenir una clara repercussió al pressupost del film, que va haver de deixar de costat les grans estrelles que van prestar les seves veus en el doblatge original de la primera part. Així doncs, Ashton Kutcher i Martin Lawrence són substituïts pels actors Joel McHale (actor de repartiment a ''El soplón'') i Mike Epps (''Bait'').

Els que sí van repetir en el repartiment (sempre en la versió original en anglès) van ser el veterà Billy Conelly (''L'últim samurai'', ''Una proposició indecent'') i la televisiva Jane Krakowski (''Rockefeller Plaza'', ''Ally McBeal'').

Ver más

Info

Col·legues al bosc 2

Cine / Animación

Calificación

Col·legues al bosc 2

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Col·legues al bosc 2

Director

Matthew O' Callaghan

Guionista

David I Stern

Reparto

Crispin Glover, Billy Connolly, Jane Krakowski, Mike Epps, Todd Wilderman, Joel McHale

Compositor

Ramin Djawadi

Productor

Matthew O' Callaghan, Kirk Bodyfelt