Distrito quinto
Duración
1:32'
Confiesa que te gusta

Distrito quinto

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 82 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 1 mayo 00.05 h

Betevé

Sinopsis

Distrito quinto

Cinc homes cometen un atracament i posteriorment fugen, cadascun pel seu costat. El punt de trobada és un pis de Barcelona on els esperen dues dones; poc a poc van arribant. No obstant això, en Joan, el que porta el botí, no apareix i la resta de l'equip es va posant nerviós. Durant aquesta llarga espera cada un pensa el que va a fer amb la seva part del botí, i també parlen de la seva vida criminal i de com van conèixer en Joan.

Film policíac, que en lloc de centrar-se en la figura del policia, fa recaure tot l'interès en el delinqüent, que és en aquest cas Alberto Closas. La seva vida es descriu a través de flashbacks evocats pels seus propis companys.

Es tracta de l'adaptació d'una obra de teatre de Josep M. Espinàs, ''És perillós fer-se esperar'', i aquest aire teatral es conserva a la pel·lícula, ja que l'acció se situa íntegrament en un àtic. El director, Julio Coll ( ''Un vaso de whisky''), va participar en l'adaptació de l'obra, juntament amb Lluís Josep Comerón, José Germán Huici i Jorge Illa. Per Coll, va significar la primera pel·lícula produïda sota la seva marca, JVRO P.C., a més d'un dels seus millors treballs, en el qual inclou també denúncia social.

Ver más

Info

Distrito quinto

Cine / Policiaco

Calificación

Distrito quinto

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Distrito quinto

Director

Julio Coll

Guionista

Julio Coll, Lluís Josep Comerón, José Germán Huici, Jorge Illa

Reparto

Alberto Closas, Arturo Fernández, Jesús Colomer, Carlos Mendy, Linda Chacón

Compositor

Xavier Montsalvatge

Director de Fotografía

Salvador Torres Garriga

Productor

Julio Coll

Productora (Compañía)

Juro Films, P.C.