El crim de la Guàrdia Urbana (àudio català). T1. El crim de la Guàrdia Urbana (àudio català)
Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

El crim de la Guàrdia Urbana (àudio català)

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 10 votos
M+ #0

Dial 07

Sinopsis

El crim de la Guàrdia Urbana (àudio català)

El 4 de maig del 2017 els Mossos van trobar un cotxe cremat en un dels camins del Pantà de Foix. A l'interior del vehicle van localitzar restes d'un cos calcinat. El cotxe pertanyia a Pedro Rodríguez, un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Oficialment, no constava com a desaparegut. Els mossos van reconstruir les últimes hores de vida i van començar a trobar incongruències en les declaracions de les persones més properes al desaparegut.

"El crim de la guàrdia urbana" forma part de "Crims", una sèrie de true crime que relata successos reals ocorreguts en la història recent de Catalunya. Al llarg dels quatre episodis trobem l'estil narratiu i el segell del periodista català Carles Porta que dirigeix, narra i introdueix els espectadors als laberints d'aquesta història. Durant tot l'episodi ens acompanya la seva veu en off, amb un to i un estil que atrapa i connecta amb l'espectador. El mateix Porta ha declarat: "Jo tinc la meva tesi sobre el cas de la Guàrdia Urbana, això pot fer moltes voltes". Ha admès que els personatges implicats "són increïbles" i que "no hi ha guionista que pugui superar" l'evolució del cas. De fet, ho defineix com "una barreja de "Mujeres y hombres y viceversa", les sèries turques d'èxit i un thriller".

El primer capítol va ser emès el mes de setembre passat a TV3 i vist per una mitjana de 476.000 espectadors. Va fer una quota del 20,6% i va liderar la franja. Amb aquest resultat va superar l'estrena de la segona temporada. A l'octubre de 2021, el programa "Crims" va guanyar el premi Ondas al Millor Programa de Ràdio.

Ver más

Info

El crim de la Guàrdia Urbana (àudio català)

Documentales / Actualidad

Calificación

El crim de la Guàrdia Urbana (àudio català)

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

El crim de la Guàrdia Urbana (àudio català)

Director

Carles Porta

Si te gustó

El crim de la Guàrdia Urbana (àudio català)

también te puede gustar