El majordom
Duración
2:06'
Confiesa que te gusta

El majordom

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 1088 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 7 enero 22.45 h

À Punt

Sinopsis

El majordom

En Cecil Gaines va ser el majordom del cap de la Casa Blanca durant el mandat de vuit presidents, cosa que va permetre ser testimoni directe de la història política i racial dels Estats Units.

Drama històric nordamericà, inspirat en un article publicat per Wil Haygood en el ''Washington Pots'' i basat en la història real d'Eugene Allen, un home que va servir en la casa del President durant tres dècades. Dirigit per Lee Daniels, qui ja havia sorprès al públic i la crítica amb ''Precious'', la cinta es va nutrir d'un repartiment coral liderat per un Forest Whitaker que encara tenia recent l'Oscar guanyat per ''El último rey de Escocia''.

Aquest es va envolar d'un grup de secundaris de luxe, entre els quals destaquen noms com Robin Williams (amb qui havia treballat 26 anys abans a ''Good Morning, Vietnam''), Vanessa Redgrave (''Las bostonianas''), la presentadora Oprah Winfrey, Jane Fonda (''Barbarella''), Cuba Gooding Jr. (''Mejor, imposible''), James Marsden (''X-Men''), Alan Rickman (de la saga de Harry Potter) o Liev Schreiber (''Kate y Leopold'').

Ver más

Info

El majordom

Cine / Drama

Calificación

El majordom

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

El majordom

Director

Lee Daniels

Guionista

Danny Strong

Reparto

Forest Whitaker, Oprah Winfrey, David Oyelowo, John Cusack, Alan Rickman, Jane Fonda, Cuba Gooding Jr., Terrence Howard, Lenny Kravitz, Robin Williams, Vanessa Redgrave, James Marsden, Liev Schreiber, Mariah Carey

Compositor

Rodrigo Leão

Director de Fotografía

Andrew Dunn

Productor/Productora

Cassian Elwes, Lee Daniels, Laura Ziskin

Productora (Compañía)

Follow Through Productions, Salamander Pictures