Eraser: eliminador
Duración
1:50'
Confiesa que te gusta

Eraser: eliminador

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 254 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 2 enero 00.45 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Eraser: eliminador

John Kruger, un destacat oficial del Programa Federal de Protecció de Testimonis, s'enfronta a un gran repte professional: subministrar una nova identitat a Lee Cullen. Lee ha descobert una conspiració en la qual estan implicats importants personatges de la política i la indústria armamentística, per això, la seva supervivència depèn, ara, totalment de la perícia de Kruger. Però aquest serà traït pel seu propi cap, amb la qual cosa la feina es complicarà encara més.

Un film d'acció trepidant, dirigit per Chuck Russell (''La máscara'') i protagonitzat per un Arnold Schwarzenegger que tornava al gènere, després de provar amb la comèdia. L'austríac es va veure acompanyat aquí per la cantant i ex-miss Amèrica, Vanessa L. Williams (''Shaft''), i els veterans James Caan i James Coburn. Amb un pressupost de 100 milions de dòlars, la cinta va recaptar 101 en la seva estrena americana, fet que va reconduir a l'estrella als seus inicis. No obstant, els 233 milions recaptats a la resta del món va fer que quedés lluny de ser un fracàs a la taquilla.

Ver más

Info

Eraser: eliminador

Cine / Acción

Calificación

Eraser: eliminador

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Eraser: eliminador

Director

Chuck Russell

Guionista

Tony Puryear, Walon Green

Reparto

Arnold Schwarzenegger, James Caan, Vanessa Williams, James Coburn, Robert Pastorelli, James Cromwell, Nick Chinlund, Roma Maffia

Compositor

Alan Silvestri

Director de Fotografía

Adam Greenberg

Productor/Productora

Arnold Kopelson, Anne Kopelson

Productora (Compañía)

Warner Bros