La vaca Connie. T1. La vaca Connie
Duración
0:07'
Confiesa que te gusta

La vaca Connie

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 177 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
Canal 33

Dial 156

Sinopsis

La vaca Connie

La faula és la fórmula escollida per presentar el món de les plantes i els animals a ''La vaca Connie'', una sèrie educativa dirigida a nens d'edats compreses entre 1 i 5 anys.

Per primera vegada, aquesta vaqueta de pocs dies de vida fa els seus primers passos fora de la granja. Per ella, tot és nou i inquietant. Cada cosa és una troballa i, per conèixer el món que l'envolta, sempre fica el nas a tot arreu. Això la portarà a situacions compromeses i, sovint, els seus pares l'hauran de renyar, però cada dia la simpàtica i curiosa Connie descobreix coses noves sobre la natura, els animals i també sobre el que està bé i el que no.

En la seva aventura diària, a la Connie l'acompanyen diversos personatges i cada un aporta el caràcter i els coneixements propis de la seva espècie. Els pares de l'entremaliada vaqueta són la Mollie i en Bill, que la vigilen allà on va. Els seus amics són: la formiga Tom, que és molt treballadora; en Floc, un gosset molt juganer; en Wally, un ocell una mica grassonet; el Punxes, un eriçó fredolic; el Rondinaire, una guineu que sempre es queixa, i en Paddy, el porc senglar nadó. La Clara és l'àvia de la Connie.

Ver más

Info

La vaca Connie

Infantil / Dibujos animados

Calificación

La vaca Connie

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

La vaca Connie

Director

Josep Viciana

Creador

Josep Viciana

Productora (Compañía)

Neptuno Films, Neptuno Films S.A.

Si te gustó

La vaca Connie

también te puede gustar