Els joves. T2. Els joves
Duración
0:35'
Confiesa que te gusta

Els joves

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 159

Sinopsis

Els joves

Rik, Neil, Vyvyan i Mike són els quatre habitants d'un delirant pis compartit on les relacions entre els inquilins es veuen pertorbades per inesperades actuacions musicals i parèntesis humorístics protagonitzats per una parella de hàmsters o pels monòlegs de l'actor Alexei Sayle.

''Els joves'' va ser la sèrie que va portar al gran públic una nova generació de còmics britànics d'humor càustic i irreverent. També té l'estatus de sèrie de culte per la seva curta durada -12 episodis entre 1982 i 1984- i per la presència de personatges identificables amb les tribus urbanes de l'època (hippies, punks, mods, etcètera). La sèrie pren el títol d'una cançó del cantant britànic Cliff Richards, que posteriorment va col·laborar amb els protagonistes de la sèrie en un single benèfic, ''Living Doll'', que va arribar al número 1 al Regne Unit l'any 1986.

Alguns dels protagonistes van aparèixer posteriorment a sèries com ''Rich, Filthy and Flatcap'', ''Salut i peles'' o el programa ''The Comic Strip''. Per aquest últim van crear la paròdia de grup de heavy metal Bad News, que va arribar a actuar amb Queen, Iron Maiden o Jimmy Page i va publicar diversos àlbums.

Ver más

Info

Els joves

Series / Comedia

Calificación

Els joves

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Els joves

Reparto

Alexei Sayle, Christopher Ryan, Nigel Planer, Rik Mayall, Adrian Edmondson

Creador

Rik Mayall, Ben Elton, Lise Mayer

Productora (Compañía)

BBC (British Broadcasting Corporation)