Merli. Sapere aude (àudio català). T(T2). Merli. Sapere aude (àudio català) (T2)
Duración
0:00'
Confiesa que te gusta

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 78 votos

Sinopsis

Comença el segon semestre a la universitat. En Pol coneix un noi més gran que ell per qui sent una atracció irrefrenable, però torna un vell amic del passat amb una mala notícia que canviarà la seva vida per sempre. L'Alfonso busca feina per pagar una multa considerable i hi ha algú del grup de filosofia que està disposat a ajudar-lo.

En Rai comença el semestre amb mal peu perquè la Minerva no ha tornat de l'Argentina i cada dia s'allunya més dels seus companys, fins al punt de preguntar-se si ha de seguir amb ells.

L'Oti ha decidit agafar les regnes de la seva vida i desafia els seus pares i la seva parella a provar coses noves. En Biel vol organitzar una gran lliga de debat per cloure el curs i, a més, està decidit a guanyar confiança i madurar.

La Bolaño segueix lluitant contra la seva addicció a l¿alcohol i també ha de decidir quina classe de mare i d'amiga vol ser. Al final tots ells tindran el repte d'acabar la carrera de filosofia i en Pol, a més, el de seguir l'estel

Ver más

Info

Drama

Calificación

No recomendado para menores de dieciséis años

Equipo Técnico

Director

Menna Fité

Reparto

Carlos Cuevas, María Pujalte, Pablo Capuz, Claudia Vega, Pere Vallribera, Boris Ruiz, Jordi Coll, Assun Planas, Carmen Conesa, Gloria Ramos, Eva Martín, Eusebio Poncela