Merlí. T2. Merlí
Duración
1:10'
Confiesa que te gusta

Merlí

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 11 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
IB3

Dial 09

Sinopsis

Merlí

Merlí Bergeron és un professor de filosofia que vol que els seus alumnes siguin observadors, es mullin i tinguin un esperit crític. Per això, Merlí triarà un grup de deu estudiants per ser els peripatètics del segle XXI. Però el seu caràcter irònic i irritant serà polèmic dins de l'institut. No tots estaran disposats a aguantar-lo.

Amb idea i guió d'Héctor Lozano i sota la direcció d'Eduard Cortés, en aquesta segona temporada comença el segon de Batxillerat a l'Institut Àngel Guimerà. Els alumnes reben el Merlí amb eufòria i ell entra pletòric al centre. Els peripatètics han madurat una mica en general, però, en el fons, continuen sent els mateixos adolescents divertits i despistats que ja tothom coneix. A la colla s'hi afegeix una nova alumna, un fet que generarà noves relacions dins del grup. A la sala de professors, en canvi, el Merlí no és tan ben rebut.

En definitiva, és una sèrie d'institut i d'adolescents molt diferent del que s'ha vist fins ara. No només hi ha el món dels adolescents, sinó també el món poc ortodox i un pèl esbojarrat del Merlí.

Ver más

Info

Merlí

Series / Drama

Calificación

Merlí

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Merlí

Director

Eduard Cortés

Guionista

Mercè Sàrrias, Héctor Lozano, Laia Aguilar

Reparto

Francesc Orella, Pau Durà, Pere Ponce, Ana María Barbany, Jordi Martínez, Marta Marco, Victòria Pagès

Creador

Héctor Lozano

Productora (Compañía)

Nova Veranda 2010, Televisió de Catalunya (TV3)

Si te gustó

Merlí

también te puede gustar