El meu map del món
Duración
2:05'
Confiesa que te gusta

El meu map del món

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 14 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

jueves 16 septiembre 02.40 h

8 tv

Sinopsis

El meu map del món

Alice és una dona feliçment casada i amb dos fills que treballa com infermera a l’escola del poble. Un matí, una de les filles de la seva amiga Theresa pateix un accident mortal mentres es troba sota la seva vigilancia. Alice s’enfonsa en un fort sentiment de culpabilitat, mentres la comunitat l’assenyala com la responsable de la tragèdia. A més, un noi de l’escola l’acusa d’abusos sexuals, fet que provoca el seu empresonament. Sorprenentment serà Theresa qui la defensi.

Sigourney Weaver va canviar al seu enemic al·lienígena per uns problemes molt més terrenals en aquest drama, ópera prima del realitzador teatral Scott Elliot. L’actriu, nominada als Globus d’Or per la seva interpretació, dóna vida a un personatge excèntric i sarcàstic, capaç de sobreviure a la tragèdia gràcies a les seves ganes de viure. El director es va basar en una novel·la de Jane Hamilton i va situar la història al mig del paissatge rural americà per poder plantejar temes com el puritanisme, la insolidaritat i les dificultats de ser dona a la societat actual.

Excel·lent repartiment que completen Julianne Moore, David Strathairn i Chloë Sevigny.

.

Ver más

Info

El meu map del món

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

El meu map del món

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

El meu map del món

Director

Scott Elliot, Scott Elliott

Guionista

Peter Hedges, Polly Platt

Reparto

Sigourney Weaver, Julianne Moore, Chloë Sevigny, David Strathairn, David Stratheim, Dara Perlmutter, Marc Donato, Kayla Perlmutter, Deborah Lobban

Compositor

Pat Metheny

Director de Fotografía

Seamus McGarvey