Mister Arkadin
Duración
1:33'
Confiesa que te gusta

Mister Arkadin

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 182 votos

Pase ya emitido

lunes 5 abril 22.00 h

Betevé

Sinopsis

Mister Arkadin

Un mariner troba un home moribund que abans d'expirar diu un nom: Mister Arkadin. Després d'una sèrie d'indagacions, el mariner dona amb el misteriós personatge: un milionari, propietari d'un imperi industrial i financer, que viu tancat amb la seva filla en una mansió de la Costa Blava. Un cop localitzat, el mateix Arkadin, que pateix amnèsia, demana que es faci una investigació sobre el seu passat.

Impactant thriller que Orson Welles va rodar a Europa con un pressupost més que discret i que està clarament inspirat en alguns dels elements més carismàtics de la seva òpera prima, ''Ciutadà Kane''. La caòtica història descriu las intrigues d'un personatge camb moltes similituds al magnat de la premsa Charles Foster Kane. Un complex personatge, presumptament inspirat en un contrabandista d'armes grec anomenat Basil Zaharoff, que va fer una autèntica fortuna amb aquest brut negoci.

Amb exteriors rodats a Valladolid, Segovia, el port de Barcelona, S'Agaró, Cannes o Múnich, el cineasta va crear diverses localitzacions universals i va aconseguir una de les seves obres més controvertides i personals.

Ver más

Info

Mister Arkadin

Cine / Suspense

Idioma: Catalán

Calificación

Mister Arkadin

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Mister Arkadin

Director

Orson Welles

Guionista

Orson Welles

Reparto

Orson Welles, Michael Redgrave, Patricia Medina, Akim Tamiroff, Mischa Auer, Paola Mori, Grégoire Aslan, Peter van Eyck, Jack Watling

Compositor

Paul Misraki

Director de Fotografía

Jean Bourgoin

Fotografo

Jean Bourgoin

Productor

Orson Welles, Louis Dolivet

Si te gustó

Mister Arkadin

también te puede gustar