Ronja, la filla del bandoler. T1. Ronja, la filla del bandoler
Duración
0:30'
Confiesa que te gusta

Ronja, la filla del bandoler

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 179 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
Canal 33

Dial 163

Sinopsis

Ronja, la filla del bandoler

Ronja és una nena inquieta, somiadora i atrevida, filla del líder d'un clan de bandits assentats en un castell de l'Escandinàvia medieval. Des d'allà, la família de Ronja prospera a costa d'abordar els viatgers i els soldats que s'aventuren a passar pel seu territori. La cosa es complica per a la família de Ronja quan un clan rival decideix apropiar-se de l'altra part abandonada del castell, partit en dos a causa d'un llamp el dia que Ronja va néixer.

Primera sèrie animé produïda pel famós i emblemàtic Studio Ghibli, responsable de clàssics com ''El meu veí Totoro'' o ''El viatge de Chihiro''. Hiroyuki Kawasaki (''Sakura Wars'', ''Ranma 1/2'') va ser l'encarregat d'adaptar la novel·la escrita per la sueca Astrid Lindgren (''Pippi Calzaslargas'') per a la petita pantalla. Katsuya Kondo va ser l'encarregat d'animar la sèrie mitjançant tècniques d'animació 3D per ordinador.

Aquesta sèrie va assolir un gran èxit en festivals, aconseguint diversos guardons entre els quals destaca un premi Emmy Internacional a la millor producció animada per a nens.

Ver más

Info

Ronja, la filla del bandoler

Series / Animación

Calificación

Ronja, la filla del bandoler

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Ronja, la filla del bandoler

Director

Goro Miyazaki

Creador

Hiroyuki Kawasaki

Productora (Compañía)

Studio Ghibli, NHK Enterprises, Polygon Pictures