Toro salvatge
Duración
2:04'
Confiesa que te gusta

Toro salvatge

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 693 votos

Próximo pase

sábado 18 septiembre 22.00 h

Betevé
Ver más pases

Sinopsis

Toro salvatge

Jake LaMotta és un boxejador, el caràcter violent i imprevisible del qual el converteix en un adversari temible. Amb l'ajuda del seu germà Joey, aviat aconsegueix proclamar-se campió del món i accedeix a un món ple de luxe i riquesa que acabarà amb ell. Poc a poc el seu matrimoni s'enfonsa i Jake arriba a maltractar la seva dona, mentre que la Màfia el pressiona perquè participi en combats manipulats per tal d'assegurar les apostes. L'èxit es converteix en un veritable malson per a Jake, que no podrà contenir la seva ira contra el seu entorn i caurà en una espiral d'odi i autodestrucció.

Després d'aconseguir un gran èxit de públic i crítica amb ''Taxi Driver'', el director Martin Scorsese, el guionista Paul Schrader i l'actor Robert De Niro van tornar a treballar junts en aquesta biografia del boxejador Jake LaMotta. Rodada en blanc i negre, el film retrata amb cruesa la pujada i la davallada del púgil i deixa de banda l'aspecte purament esportiu de la boxa per centrar-se en l'ambient tèrbol que l'envolta. Robert De Niro, que es va engreixar més de trenta quilos per donar vida al LaMotta de l'etapa decadent, va aconseguir gràcies a aquest paper l'Oscar al millor actor.

Ver más

Info

Toro salvatge

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Toro salvatge

No recomendado para menores de dieciocho años
Equipo Técnico

Toro salvatge

Director

Martin Scorsese

Guionista

Paul Schrader, Jake La Motta, Peter Savage, Mardik Martin, Joseph Carter

Reparto

Robert De Niro, Cathy Moriarty, Joe Pesci, John Turturro, Ralph Meeker, Frank Vincent, Theresa Saldana, Frank Adonis, Mario Gallo, Nicholas Colasanto, Floyd Anderson, Kevin Mahon, Louis Raftis, Johnny Turner, Joseph Bono, Frank Topham, Lori Anne Flax

Compositor

Robbie Robertson

Director de Fotografía

Michael Chapman

Productor

Irwin Winkler, Robert Chartoff, Peter Savage, Hal W Polaire

Productora (Compañía)

United Artists, Chartoff-Winkler Productions

Si te gustó

Toro salvatge

también te puede gustar