Incluido en suscripción de 14€
Borgen. T2. Borgen
Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

Borgen

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 738 votos
TV3

Dial 09

Sinopsis

Borgen

Segona temporada d'aquesta sèrie sobre política que narra l'ascens de la carismàtica Birgitte Nyborg al lloc de Primera Ministra de Dinamarca, i de la influència del poder en la seva vida professional i personal.

De factoria nòrdica, ''Borgen'' gira entorn del món de l'alta política, els secrets del poder i els mitjans de comunicació. En solament un any, aquest aclamat drama polític de la televisió danesa, ha revolucionat la televisió europea. De fet, la crítica destaca la seva perfecció i la situa al mateix nivell que ''El ala oeste de la Casa Blanca'' o ''The Good Wife''.

En aquest segon any en antena, l'èxit de Birgitte Nyboorg en els seus dos anys com a primera ministra de Dinamarca augmenta la tensió entre els partits i li passa factura. La sèrie, creada per Adam Price (''Karrusel''), compta amb el protagonisme de Sidse Babett Knudsen i Pilou Asbaek (tots dos de la sèrie ''1864''), i Birgitte Hjort Sørensen (''Autómata'').

Una curiositat: Borgen és el nom comú amb el qual es coneix el castell de Christiansborg on es troben els tres poders de l'estat danès: el parlament, l'oficina del Primer Ministre i la Cort Suprema.

Ver más

Info

Borgen

Series / Drama

Calificación

Borgen

No recomendado para menores de doce años

Equipo Técnico

Directora/Director

Louise Friedberg, Jesper W. Nielsen

Guionista

Jeppe Gjervig Gram

Reparto

Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Søren Malling, Pilou Asbæk, Thomas Levin, Emil Poulsen

Compositor

Halfdan E

Creador

Adam Price

Fotógrafo

Magnus Nordenhof Jønck

Productora

Camilla Hammerich