Amor amb preavís
Duración
1:36'
Confiesa que te gusta

Amor amb preavís

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 675 votos

Próximo pase

domingo 12 abril 15.40 h

TV3

Sinopsis

Amor amb preavís

George Wade és un constructor milionari, frívol i faldiller. Lucy és una advocada brillant, especialitzada en causes perdudes. Un dia, l'atzar els posa en contacte: ell vol enderrocar un edifici que té un gran valor sentimental per a ella. La trobada entre dues personalitats tan diferents acaba de forma sorprenent: Lucy acaba treballant per a George amb la condició que conservi l'edifici.

El cinquè llargmetratge produït per Sandra Bullock va tenir com a director Marc Lawrence, que fins al moment havia desenvolupat la seva carrera en el camp del guió i ja havia escrit dos treballs anteriors de l'actriu: ''Las fuerzas de la naturaleza'' i ''Miss agente especial''. L'aparellament de Bullock amb el britànic Hugh Grant va funcionar a la perfecció a la taquilla i la cinta va recaptar més de 60 milions d'euros només als Estats Units, esdevenint un nou èxit a les respectives trajectòries dels protagonistes.

Com a curiositat, la insistència de Bullock per rodar a Nova York va ajudar a revitalitzar l'economia de la ciutat després dels atacs al World Trade Center, per la qual cosa l'alcalde va declarar l'11 de desembre el dia de ''Two Weeks Notice'' (el títol original de la pel·lícula).

Ver más

Info

Amor amb preavís

  • Disponible en HD

Cine / Comedia romántica

Idioma: Catalán

Calificación

Amor amb preavís

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Amor amb preavís

Director

Marc Lawrence

Guionista

Marc Lawrence

Reparto

Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein, David Haig, Dorian Missick, Jason Antoon, Heather Burns

Compositor

John Powell

Director de Fotografía

Laszlo Kovacs

Montador

Susan E. Morse

Productor

Sandra Bullock

Si te gustó

Amor amb preavís

también te puede gustar