Batman: La Lego pel·lícula
Duración
1:40'
Confiesa que te gusta

Batman: La Lego pel·lícula

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 1241 votos

Próximo pase

lunes 1 noviembre 09.00 h

Canal 33
Ver más pases

Sinopsis

Batman: La Lego pel·lícula

Batman ha d'enfrontar-se amb el seu temible enemic, el Joker, qui una vegada més intenta destruir la ciutat de Gotham ajudat per un grup de malvats. No obstant això, l'home ratpenat compta aquest cop amb una sèrie d'aliats.

Després de l'èxit aconseguit per ''La Lego pel·lícula'' el 2014, era qüestió de temps que derivessin altres títols protagonitzats per les populars figures de joguina. En aquesta ocasió, i al costat de la productora cinematogràfica de DC Còmics, el film se centra en un Batman divertidament egòlatra i enutjós que haurà d'abandonar la seva solitària vigilància i col·laborar amb altres personatges (ja siguin del seu propi univers com d'altres reconegudes franquícies del cinema) per salvar Gotham.

Curiosament, el mític actor Morgan Freeman, qui va aparèixer en la trilogia ''El cavaller fosc'' de Christopher Nolan, va admetre que ''Batman: La Lego pel·lícula'' mostra la seva encarnació preferida del famós heroi. A més, els amants del futbol, ​​han de saber que el francès Antoine Griezmann va posar veu a Superman en la versió gala.

Ver más

Info

Batman: La Lego pel·lícula

  • Disponible en versión original

Cine / Animación

Idioma: Catalán

Calificación

Batman: La Lego pel·lícula

Apto para todos los públicos
Si te gustó

Batman: La Lego pel·lícula

también te puede gustar