Big Fish
Duración
1:60'
Confiesa que te gusta

Big Fish

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 1626 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 25 enero 22.15 h

Betevé
Ver más pases

Sinopsis

Big Fish

Edward Bloom és un narrador d'històries extraordinari. Tothom qui l'escolta queda encisat per les aventures que inventa de la seva vida. Tothom, excepte el seu fill Will, qui està fart de sentir sempre les mateixes faules. A més, creu que tot el que explica el seu pare serveix per disfressar una vida fosca, així que, quan la seva mare li comunica que està a punt de morir, decideix desemmascarar-lo.

''Big Fish'' va suposar el retorn de Tim Burton al cinema després del poc èxit del seu 'remake' de ''El planeta de los simios''. En aquesta ocasió, Burton va tornar a confiar en la seva imaginació i en la seva força visual per oferir un conte de fades basat en una novel·la de Daniel Wallace. De nou, el director va crear un món il·lusori que parla del poder de la fantasia per ocultar una realitat desagradable. I, també de nou, es repeteixen molts dels seus trets característics, com ara la preferència per personatges estranys o per aquells d'aparença terrorífica.

El protagonista està interpretat per Ewan McGregor i el veterà Albert Finney (''Tom Jones''); com a secundaris, trobem actors com Jessica Lange, Steve Buscemi o Danny DeVito.

Ver más

Info

Big Fish

  • Disponible en HD

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Big Fish

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Big Fish

Director

Tim Burton

Guionista

John August

Reparto

Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, Jessica Lange, Helena Bonham Carter, Marion Cotillard, Robert Guillaume, Danny DeVito, Alison Lohman, Steve Buscemi, Jeff Campbell

Autor

Compositor

Danny Elfman, Buddy Holly

Director de Fotografía

Philippe Rousselot

Montador

Chris Lebenzon

Productor

Bruce Cohen, Dan Jinks, Richard D Zanuck

Productora (Compañía)

Columbia Pictures, Columbia Pictures Corporation

Si te gustó

Big Fish

también te puede gustar