Duración
1:42'
Confiesa que te gusta

Contratemps

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 3510 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

viernes 24 agosto 22.35 h

TV3

Sinopsis

Contratemps

L'Adrián Doria és un jove empresari d'èxit acusat de l'assassinat de la seva amant, crim que nega haver comès. Per això, contracta la Virgina Goodman, la millor preparadora de testimonis del país, amb la qual buscarà un dubte raonable que el lliure de la presó.

Thriller intens que transcorre durant els 180 minuts que passen junts el protagonista i la seva advocada reconstruint els esdeveniments previs que han posat l'Adrià en una situació delicada. D'aquesta manera, el film es converteix en un cara a cara entre les interpretacions excel·lents de Mario Casas i Ana Wagener, recolzats per secundaris d'autèntic luxe com José Coronado i Bárbara Lennie.

Darrere d'aquesta vibrant història de suspens es troba Oriol Paulo, director i guionista amb un gran bagatge en el gènere, com ja va demostrar amb la cinta ''El cuerpo'', el llibret de ''Los ojos de Juliaa'' o l'exitosa sèrie catalana ''Nit i dia ''. El realitzador ret homenatge a les novel·les d'habitacions tancades, temàtica altament explotada per autors com Edgar Allan Poe o Agatha Christie, encara Paulo s'atreveix a jugar amb l'espectador, afegint constants girs de guió i aportant noves peces que poden encaixar en el puzle, o no.

Ver más

Info

Contratemps

  • Disponible en HD

Cine / Suspense

Idioma: Catalán

Calificación

Contratemps

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Contratemps

Director

Oriol Paulo

Guionista

Oriol Paulo

Reparto

Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado, Bárbara Lennie, Francesc Orella, Paco Tous, David Selvas

Compositor

Fernando Velázquez

Fotógrafo

Xavi Giménez

Montador

Jaume Martí

Productor

Eneko Lizarraga, Mercedes Gamero, Mikel Lejarza

Si te gustó

Contratemps

también te puede gustar