De 5 a 7
Duración
1:33'
Confiesa que te gusta

De 5 a 7

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 139 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 17 agosto 15.40 h

TV3

Sinopsis

De 5 a 7

A Nova York, un jove aspirant a novel·lista coneix a l'esposa d'un diplomàtic francès i comencen una relació solament de 5 a 7 de la tarda, aparentment, un acord bastant senzill.

En el seu primer llargmetrage, el realitzador Victor Levin presenta una divertida comèdia romàntica que té com a eix principal una relació extramarital. Però al contrari del que pugui semblar, són els pares del nuvi els que no aconsegueixen entendre la situació per la qual està passant el seu fill, Brian, qui els mostra una altra manera de viure i entendre l'amor.

El malaurat Anton Yelchin (''Star Trek'', ''Noche de miedo) dóna vida al protagonista, mentre que la seva estimada amant té el rostre de Bérénice Marlohe (Severine, una de les noies Bond a ''Skyfall''). Cal destacar que al principi aquest personatge anava a ser interpretat per Diane Kruger, però incompatibilitats d'horaris no van fer possible la col·laboració.

Ver más

Info

De 5 a 7

Cine / Comedia romántica

Idioma: Catalán

Calificación

De 5 a 7

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

De 5 a 7

Director

Victor Levin

Guionista

Victor Levin

Reparto

Anton Yelchin, Bérénice Marlohe, Olivia Thirlby, Lambert Wilson, Eric Stoltz, Frank Langella, Joe D'Onofrio, Dov Tiefenbach, Glenn Close

Compositor

Danny Bensi, Saunder Jurriaans

Director de Fotografía

Arnaud Potier