Duración
1:51'
Confiesa que te gusta

El genet pàl·lid

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 225 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 20 julio 21.40 h

IB3 RTV Illes Balears
Ver más pases

Sinopsis

El genet pàl·lid

Un poblet californià de cercadors d'or es veu extorsionat pels pistolers a sou que treballen pel cacic. Una nena envia una pregària al cel demanant que algú els ajudi. La resposta és un personatge misteriós, meitat pistoler, meitat predicador, que sorgeix entre la boira per parar els peus al cacic.

Film amb el qual Clint Eastwood va retornar al western, després de gairebé 20 anys allunyat del gènere, concretament des que va rodar ''El bandoler Josey Wales''. L'actor i director va dotar la pel·lícula d'un matís sobrenatural (el seu personatge surt del no-res mentre una dona recita aquest passatge de la Bíblia: ''I vaig divisar un cavall pàl·lid, i el nom del seu genet era Mort, i l'infern el seguia'') que la feia enllaçar directament amb una altra de les seves cintes: ''Infern de covards''. En aquesta ocasió, però, Eastwood va optar per un estil net i sobri, allunyat dels barroquismes d'aquella, més proper al cinema d'Anthony Mann que al de Sergio Leone.

El film va recaptar més de 40 milions de dòlars i va deixar via lliure per a l'obra mestra següent d'Eastwood del mateix gènere: ''Sense perdó''.

Ver más

Info

El genet pàl·lid

  • Disponible en versión original

Cine / Oeste

Idioma: Catalán

Calificación

El genet pàl·lid

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

El genet pàl·lid

Director

Clint Eastwood

Guionista

Dennis Shryack, Michael Butler

Reparto

Clint Eastwood, Michael Moriarty, Carrie Snodgress, Richard Dysart, Sydney Penny, Richard Kiel, Richard A. Dysart, Johnny Russell, Chris Penn, Doug McGrath

Compositor

Lennie Niehaus

Director de Fotografía

Bruce Surtees

Músico

Lennie Niehaus

Productor

Clint Eastwood

Si te gustó

El genet pàl·lid

también te puede gustar