Gran Torino
Duración
1:52'
Confiesa que te gusta

Gran Torino

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 2104 votos

Próximo pase

domingo 19 enero 15.40 h

TV3
Ver más pases

Sinopsis

Gran Torino

En Walt és un veterà de la guerra de Corea, treballador jubilat del sector de l'automòbil la màxima passió del qual és tenir cura d'un cotxe Gran Torino de 1972. En Walt és inflexible, però els veïns immigrants faran que es vegi obligat a enfrontar-se als prejudicis.

Tot i haver assegurat que ''Million Dollar Baby'' seria la darrera pel·lícula com a actor, Clint Eastwood va tornar a aparèixer a la gran pantalla a ''Gran Torino''. Aquest drama sobre la tolerància explora temes habituals de la filmografia del californià, com la redempció, les complicades relacions familiars o el xoc cultural. En aquesta ocasió, però, hi ha també espai per a l'humor. Fidel a l'estil clàssic i pausat, Eastwood va voler apropar-se a la realitat de la comunitat 'hmong', per la qual cosa va buscar un actor d'aquesta ètnia. Com que no el va trobar, l'equip es va veure obligat a fer càstings entre els habitants de diverses comunitats 'hmong'.

El resultat va ser una sorprenent actuació de Bee Vang i un brillant èxit de taquilla. Tot i no arribar al nivell d'obres mestres com ''Million Dollar Baby'' o ''Sense perdó'', ''Gran Torino'' va ser lloada unànimement per crítica i públic.

Ver más

Info

Gran Torino

  • Disponible en HD

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Gran Torino

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Gran Torino

Director

Clint Eastwood

Guionista

Nick Schenk, Dave Johannson

Reparto

Clint Eastwood, Christopher Carley, Bee Vang, Ahney Her, Brian Haley, Geraldine Hughes, Dreama Walker, Brian Howe, John Carroll Lynch, William Hill

Autor

Compositor

Kyle Eastwood, Michael Stevens

Director de Fotografía

Tom Stern

Montador

Joel Cox, Gary D. Roach

Productor

Clint Eastwood, Bill Gerber, Robert Lorenz

Productora (Compañía)

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, Malpaso Productions, Double Nickel Entertainment, Matten Productions, Gerber Pictures

Si te gustó

Gran Torino

también te puede gustar