La llegenda de Tarzan
Duración
1:45'
Confiesa que te gusta

La llegenda de Tarzan

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 1914 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

martes 31 julio 21.57 h

Canal 33

Sinopsis

La llegenda de Tarzan

Tarzan, totalment aclimatat a la vida de Londres després d'anys sent Lord Greystoke, rep una invitació del rei Leopold de Bèlgica per tornar al Congo i veure de primera mà totes les millores que està fent al país.

Després de passar un exhaustiu entrenament de quatre mesos, un musculat Alexander Skarsgård (''True Blood'') encarna a Tarzan, el cèlebre personatge creat per l'escriptor nordamericà Edgar Rice Burroughs el 1912 i que tantes vegades ha estat portat a la gran pantalla. Al capdavant d'aquesta nova adaptació, que brilla pels seus espectaculars efectes digitals, està el cineasta David Yates, qui ja tenia una gran experiència en produccions d'aquesta magnitut després de rodar les últimes quatre entregues de la saga Harry Potter i ''Animales fantásticos y dónde encontrarlos''.

Juntament al rei de la jungla, destaca la presència de Margot Robbie (''El lobo de Wall Street''), en la pell d'una combativa Jane; de Samuel L. Jackson, que interpreta a un veterà de la guerra civil nordamericà; i de Christoph Waltz en el paper de villà. Curiosament, aquests dos últims actors ja s'havien enfrontat al cinema, tot i que va ser en el vell oest de ''Django desencadenado''.

Ver más

Info

La llegenda de Tarzan

Cine / Aventuras

Calificación

La llegenda de Tarzan

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

La llegenda de Tarzan

Director

David Yates

Guionista

Adam Cozad, Craig Brewer

Reparto

Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, John Hurt, Rory J. Saper, Christian Stevens

Autor

Compositor

Rupert Gregson-Williams

Fotógrafo

Henry Braham

Montador

Mark Day

Productor

David Barron, Tony Ludwig, Jerry Weintraub, Alan Riche

Productora

Dark Horse Entertainment, Beagle Pug Films, Jerry Weintraub Productions, RatPac-Dune Entertainment, Riche Productions, Village Roadshow Pictures