Si Déu vol
Duración
1:23'
Confiesa que te gusta

Si Déu vol

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 260 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 11 mayo 21.45 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Si Déu vol

Tommaso és un cardiòleg de renom amb fermes creences atees i liberals. El que menys esperava era que el seu fill Andrea, un prometedor estudiant de medicina, anunciés el seu desig de ser capellà.

En la seva primera pel·lícula com a director, el fins el moment guionista Edoardo Maria Falcone (''¿Te acuerdas de mi?'') presenta una divertida comèdia, que es va convertir en un autèntic èxit de taquilla a Itàlia. La cinta proposa desmuntar l'aparentment idíl·lica vida d'una família burgesa, liderada per un prestigiós doctor al qual la vida li somriu. Però certament el seu matrimoni s'està deteriorant, la seva filla Bianca no mostra interès per res i el seu fill Andrea, l'última esperança que li queda, llença una notícia que revoluciona tot el clan.

Guardonada amb el Premi David Di Donatello (el Goya italià) al millor director novell, el film compta amb un excel·lent repartiment en el qual destaca el treball de Marco Giallini (''Tutti contro tutti''), Alessandro Gassman (''Transporter 2'') i Laura Morante (''La habitación del hijo'').

Ver más

Info

Si Déu vol

Cine / Comedia

Calificación

Si Déu vol

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Si Déu vol

Director

Edoardo Falcone, Edoardo Maria Falcone

Guionista

Edoardo Falcone, Marco Martani, Edoardo Maria Falcone

Reparto

Marco Giallini, Alessandro Gassman, Laura Morante, Ilaria Spada, Edoardo Pesce, Enrico Oetiker, Carlo Luca De Ruggieri

Compositor

Carlo Virzì

Fotógrafo

Tommaso Borgstrom