Sense rastre
Duración
1:30'
Confiesa que te gusta

Sense rastre

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 502 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

viernes 26 julio 22.40 h

TV3
Ver más pases

Sinopsis

Sense rastre

La Jill descobreix que la seva germana ha desaparegut al tornar a casa i aviat pensa que es tracta de la mateixa persona que la va segrestar anys enrera. La jove intenta que les autoritats confiïn en ella.

Després de competir en la secció 'Un certain regard' del festival de Cannes, el director Heitor Dhalia va rebre un encàrrec d'Estats Units. Es tracta de la seva primera pel·lícula amb capital nordamericà i rodada en anglès, un pausat i tradicional thriller del que després va admetre que no va tenir cap control. De fet, totes les decisions importants les va prendre la productora i ni tan sols van deixar veure a l'actriu principal abans del rodatge per preparar i assajar el rol. Aquest paper va ser per a una Amanda Seyfried més coneguda per la seva vessant musical, gràcies a ''Mamma Mia!'' i ''Los miserables''. L'acompanyen, la televisiva Jennifer Carpenter (''Dexter'') i Wes Bentley, el jove que va saltar a la fama de la nit al dia pel seu rol a ''American Beauty''.

Com a curiositat, Dhalia es va plantejar si treure el seu nom del projecte, però al final va decidir deixar-lo i tornar a rodar al seu Brasil natal.

Ver más

Info

Sense rastre

  • Disponible en HD
  • Disponible en versión original

Cine / Suspense

Idioma: Catalán

Calificación

Sense rastre

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Sense rastre

Director

Heitor Dhalia

Guionista

Allison Burnett

Reparto

Amanda Seyfried, Daniel Sunjata, Jennifer Carpenter, Sebastian Stan, Wes Bentley, Nick Searcy

Compositor

David Buckley

Director de Fotografía

Michael Grady

Si te gustó

Sense rastre

también te puede gustar