Whisky a dojo
Duración
1:34'
Confiesa que te gusta

Whisky a dojo

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 201 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 30 junio 15.41 h

TV3

Sinopsis

Whisky a dojo

Un vaixell carregat de whisky naufraga en una illa d'Escòcia. Els habitants, que porten temps sense provar ni gota d'alcohol, busquen la forma d'evitar les autoritats i fer-se amb el botí.

L'escocès Gillies MacKinnon dirigeix aquesta nova adaptació d'un clàssic de 1949 d'Alexander Mackendrick sota el mateix títol. Amdues cintes estan basades en l'incident real que va tenir lloc en 1941 a l'illa d'Eriskay, quan la nau SS Policitian es va encallar en una de les seves costes. Reflecteix la història de com un grup d'illencs escocesos locals va assaltar el vaixell naufragat amb 24.000 caixes de whisky, que ràpidament es va convertir en llegenda. No obstant, és menys conegut que el vaixell de càrrega que també portava a bord una quantitat considerable de diners en efectiu.

El repartiment principal està format per Eddie Izzard (''Ocean's Thirteen''), Ellie Kendrick (''Juego de Tronos''), James Cosmo (''Braveheart'') i Sean Biggerstaff (''Cashback''), entre d'altres.

Ver más

Info

Whisky a dojo

Cine / Comedia romántica

Calificación

Whisky a dojo

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Whisky a dojo

Director

Gillies MacKinnon

Guionista

Peter McDougall

Reparto

Gregor Fisher, Eddie Izzard, Sean Biggerstaff, Naomi Battrick, Kevin Guthrie, Ellie Kendrick, James Cosmo, Fenella Woolgar

Compositor

Patrick Doyle

Fotógrafo

Nigel Willoughby