L'home de la cornisa
Duración
1:38'
Confiesa que te gusta

L'home de la cornisa

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 298 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

viernes 18 junio 23.02 h

TV3

Sinopsis

L'home de la cornisa

Un antic agent de policia fuig de la presó i es dirigeix a l’hotel Roosevelt de Nova York. Mentre està pujat en una cornisa i amenaça amb llençar-se, es portarà a terme el robatori d’un gran diamant.

L’interès que tenia el productor Lorenzo di Bonaventura per aquest guió original de Pablo F. Fenjves (“Twilight Man”) ve de la seva época com a president de producción mundial de la Warner. No obstant, el llibret es va quedar en un calaix de la compañía. No content amb aquest gest, després d’uns anys, Di Bonaventura va cedir els drets de la seva pròpia productora. El projecte va començar a agafar forma quan l’actor Sam Worthington (“Avatar”) va mostrar interès per ser el protagonista. Pel rol femení es va pensar en Amy Adams (''Encantada: la historia de Giselle''), tot i que per falta de disponibilitat el paper va acabar recaient en Elizabeth Banks (''Los próximos tres días'').

Com a curiositat, les escenes en les quals Worthington es va torbar en una cornisa van ser rodades en un edifici de la ciutat dels rascacels a 70 metres del terra. Per evitar qualsevol accident, l’actor sempre va vestir un arnès de seguretat, que va ser borrat a la postproducció.

Ver más

Info

L'home de la cornisa

Cine / Suspense

Idioma: Catalán

Calificación

L'home de la cornisa

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

L'home de la cornisa

Director

Asger Leth

Guionista

Pablo F. Fenjves

Reparto

Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Patrick Collins, William Sadler, Anthony Mackie, Ed Harris, Edward Burns, Kyra Sedgwick, Genesis Rodriguez

Compositor

Henry Jackman

Director de Fotografía

Paul Cameron

Productor

Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian

Productora (Compañía)

Di Bonaventura Pictures

Si te gustó

L'home de la cornisa

también te puede gustar