Aline
Duración
2:01'
Confiesa que te gusta

Aline

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
0 0 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

martes 3 octubre 22.16 h

Canal 33

Sinopsis

Aline

Aline Dieu, filla d'una família humil, està començant a causar furor en el món de la música. Com més famosa es fa, més s'enamora del seu públic, i del seu mànager, dues dècades major que ella. La balança no s'inclina al seu favor, però està disposada a mantenir-se ferm i no deixar que ningú s'entremeti entre ella i el major amor de la seva vida.

En aquesta comèdia musical escrita, dirigida i protagonitzada per Valérie Lemercier (''El pequeño Nicolás'', ''Monte Carlo''), Aline Dieu no és més que l'encarnació fictícia de l'estrella sortida del Canadà amb més èxit musical, Céline Dion. La pel·lícula, fins i tot ser una història de ficció, es basa en la vida real de la cantant, des de ser la més petita de catorze germans a enamorar-se del seu mànager, amb qui s'emporta molts anys de diferència.

Sylvain Marcel (''Dos polis en apuros'', ''Mensonges'') és qui interpreta a René Angelil, marit de Dion, encara que en la producció porta el nom de Guy-Claude Kamar. Al costat de Kamar, els següents personatges més importants en la vida de Aline són els seus pares, als qui interpreten els també canadencs Danielle Fichaud (''District 31'') i Roc Lafortune (''El corazón de la bestia'').

Ver más

Info

Aline

Cine / Drama

Idioma: Catalán

Calificación

Aline

No recomendado para menores de siete años
Equipo Técnico

Aline

Directora

Valérie Lemercier

Guionista

Valérie Lemercier, Brigitte Buc

Reparto

Valérie Lemercier, Sylvain Marcel, Danielle Fichaud, Roc Lafortune, Antoine Vézina

Director de Fotografía

Laurent Dailland

Productora

Sidonie Dumas, Alice Girard

Si te gustó

Aline

también te puede gustar