Les tres bessones. Les tres bessones
Duración
0:24'
Confiesa que te gusta

Les tres bessones

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 304 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
Canal 33

Dial 156

Sinopsis

Les tres bessones

Les germanes Anna, Teresa i Helena s'enfronten a la bruixa Avorrida, un personatge màgic que s'entreté enganyant i fent males jugades a les bessones. Cadascuna d'elles té la seva pròpia personalitat: la Teresa és activa i inquieta, l'Anna es mostra més tranquila i l'Helena és la més romàntica i somniadora de les tres.

A cada capítol les nenes fan alguna entremaliadura i, com a càstig, la bruixa Avorrida les envia a viure una aventura en un conte clàssic, com ''La Blancaneus'', ''La Ventafocs'', ''Els tres porquets'', ''Pinotxo'', etc.

La sèrie va néixer de la imaginació de la dibuixant catalana Roser Capdevila, inspirant-se en les seves pròpies filles i amb la intenció d'evitar la violència present en algunes produccions -especialment d'origen japonès- dirigides al públic infantil. Després de protagonitzar diferents llibres il·lustrats, ''Les tres bessones'' es van convertir en estrelles internacionals amb aquesta sèrie produïda per Cromosoma, emesa a 135 països i traduïda a 30 llengües. L'èxit desbordant ha provocat la creació d'una sèrie televisiva pròpia per a la bruixa Avorrida i l'edició de CD-Roms, llibres i tot tipus de productes.

Ver más

Info

Les tres bessones

Infantil / Dibujos animados

Calificación

Les tres bessones

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Les tres bessones

Creadora

Roser Capdevila

Productora (Compañía)

TVC Televisió de Catalunya, Cromosoma TV produccions, Club d'investissement Média

s/d

Roser Capdevila

Si te gustó

Les tres bessones

también te puede gustar