Merli. Sapere aude (àudio català). T1. Merli. Sapere aude (àudio català)
Duración
0:50'
Confiesa que te gusta

Merli. Sapere aude (àudio català)

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 300 votos
M+ Originales

Dial 14

Sinopsis

Merli. Sapere aude (àudio català)

Serie disponible en catalán y en español. Fa poques setmanes de la mort d'en Merlí. El Pol, el deixeble del professor, no sap què fer amb la seva vida. Son pare i el Bruno l'animen a anar a la universitat i seguir el camí del seu mestre.

La carrera de filosofia és més dura del que s'esperava. Però poc a poc n'agafa el pols i confirma que la filosofia és la seva passió. Entre els professors hi troba a la María Bolaño, una catedràtica irreverent i de llengua viperina que ben aviat esdevé mereixedora de la seva admiració. Quan la Bolaño arriba al límit per problemes personals, el Pol es disposa a ajudar-la.

A la facultat el Pol crea un nou grup d'amics: el Rai, el Biel, l'Oti i la Minerva. Amb ells creix i viu noves aventures mentre segueix cercant la seva identitat. S'enamora, però, per primera vegada a la vida, no el corresponen. Les passions, els desitjos i les enveges hi son presents sempre, però malgrat tot el grup es consolida. Classes, festes, converses, debats, hores d'estudi... comparteixen gran part de la seva vida i al final son inseparables.

En Bruno, per la seva part, ha començat Història i també crea el seu grup d'amics, però sempre té un ull posat en el Pol. Està convençut de que acabaran junts i, encara que el Pol no vulgui res ara mateix, creu que només és qüestió de temps.

Ver más

Info

Merli. Sapere aude (àudio català)

Series / Drama

Calificación

Merli. Sapere aude (àudio català)

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Merli. Sapere aude (àudio català)

Director

Menna Fité

Reparto

Carlos Cuevas, Pablo Capuz, Pere Vallribera, Azul Fernández, Claudia Vega, María Pujalte, David Solans, Boris Ruiz, Assun Planas

Si te gustó

Merli. Sapere aude (àudio català)

también te puede gustar