Mission: Impossible - Fallout
Duración
2:21'
Confiesa que te gusta

Mission: Impossible - Fallout

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 2195 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

viernes 5 febrero 22.45 h

TV3

Sinopsis

Mission: Impossible - Fallout

Ethan Hunt i el seu equip del FMI, al costat d'alguns aliats coneguts, lluiten contrarellotge després que una missió surti malament.

Sisè lliurament (la més llarga fins al moment amb 2 hores i 27 minuts) de la saga cinematogràfica ''Missió impossible'', basada en la mítica sèrie de televisió homònima de la dècada de 1960. Com no podia ser d'una altra manera, Tom Cruise torna a encarnar al superespía Ethan Hunt. Un personatge per al qual no escatima esforços: va estar entrenant durant tot un any per a dur a terme ell mateix una seqüència de salt en caiguda lliure en paracaigudes a gran altitud, i fins i tot es va trencar un turmell en saltar d'un edifici a un altre, motiu pel qual el rodatge va estar parat dos mesos.

Després de l'èxit de la cinta anterior, Christopher McQuarrie torna a dirigir i escriure el guió d'aquesta espectacular i intricada cinta d'acció i espionatge que aprofundeix en l'aspecte més emocional i personal de Hunt, i on l'FMI ha de col·laborar amb la CIA per a detenir als Apòstols, els seguidors de l'anarquista Solomon Lane. Per a això, s'incorporen al repartiment els noms d'Henry Cavill (''L'home d'acer'') i Angela Bassett (''Tina'').

Ver más

Info

Mission: Impossible - Fallout

Cine / Acción

Idioma: Catalán

Calificación

Mission: Impossible - Fallout

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Mission: Impossible - Fallout

Director

Christopher McQuarrie

Guionista

Christopher McQuarrie

Reparto

Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin

Compositor

Lorne Balfe

Director de Fotografía

Rob Hardy

Montador

Eddie Hamilton

Productor

J.J. Abrams, Tom Cruise, Christopher McQuarrie, Jake Myers

Si te gustó

Mission: Impossible - Fallout

también te puede gustar