Pacific Rim
Duración
2:06'
Confiesa que te gusta

Pacific Rim

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 1030 votos

Próximo pase

sábado 3 diciembre 00.05 h

IB3
Ver más pases

Sinopsis

Pacific Rim

Quan monstruoses criatures surten del mar, s'inicia una guerra que acabarà amb milions de vides i que consumirà els recursos de la humanitat. Per combatre'ls, dissenyen uns grans robots.

Guillermo del Toro (''El laberinto del fauno'') resorgeix el cinema de 'kaijus' (que significa bèstia estranya) i 'mechas' (robots pilotats per humans) en aquesta gran producció que tenia en ment des de feia molts anys. Segons el mateix cineasta mexicà la seva intenció era crear quelcom original però ''localment enamorat'' d'aquests gèneres del cinema de ciència ficció.

Del Toro firma el guió juntament amb Travis Beachman (''Furia de Titanes''), el qual va tenir la idea de la pel·lícula mentre passejava un dia per la costa californiana i es va imaginar que un espigó era un monstre i que un robot l'atacava.

Encapçalen el repartiment Charlie Hunnam (''Sons of Anarchy''), Rinko Kikuchi (''Babel''), Charlie Day (''Cómo acabar con tu jefe''), Idris Elba (''Luther'') i Ron Perlman (''Hellboy''). Com a curiositat destacar que originalment Tom Cruise anava a donar vida al personatge d'Stacker Pentecostes, que finalment va ser per a Elba. A més, Santiago Segura té un petit paper com a esbirro de Ron Perlman.

Ver más

Info

Pacific Rim

  • Disponible en HD
  • Disponible en versión original

Cine / Acción

Idioma: Catalán

Calificación

Pacific Rim

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Pacific Rim

Director

Guillermo del Toro

Guionista

Guillermo del Toro, Travis Beacham

Reparto

Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Ron Perlman, Robert Kazinsky, Santiago Segura, Diego Klattenhoff

Cameo

Santiago Segura

Compositor

Ramin Djawadi

Director de Fotografía

Guillermo Navarro

Productor/Productora

Jon Jashni, Guillermo del Toro, Thomas Tull, Mary Parent

Si te gustó

Pacific Rim

también te puede gustar