Truman
Duración
1:44'
Confiesa que te gusta

Truman

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 1737 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 2 diciembre 00.20 h

IB3

Sinopsis

Truman

En Tomás viatja des de Canadà per visitar a en Julián, que viu en Espanya junt amb el seu gos Truman. Els dos amics comparteixen quatre intenses i emotives jornades provocades pel delicat estat de salut d'en Julián.

''Truman'' va ser la gran triomfadora en els premis Goya del 2016. Prova d'això són els cinc guardons obtinguts en les principals categories cinematogràfiques a les quals optava: millor pel·lícual, director (Cesc Gay), actor principal (Ricardo Darín), actor de repartiment (Javier Cámara) i guió original. De fet, la crítica va coincidir en què l'èxit de la cinta radica, en la major part, en la gran complicitat i excel·lents interpretacions dels dos protagonistes -Darín i Cámara- pels que van compartir la Concha de Plata al millor actor en el Festival de San Sebastià del 2015.

Després de l'estrena d'aquesta comèdia de transfons tràgic, Cesc Gay va revel·lar que el gos protagonista -un bullmastiff anomenat Troilo- va morir poc després d'acabar el rodatge per causes naturals. Cal destacar que l'intèrpret argentí Ricardo Darín va tenir una relació especial amb l'animal i, com a homenatge, es va passejar per diverses catifes vermelles amb una de les seves cries.

Ver más

Info

Truman

Cine / Comedia

Idioma: Catalán

Calificación

Truman

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Truman

Director

Cesc Gay

Guionista

Cesc Gay, Tomás Aragay

Reparto

Ricardo Darín, Javier Cámara, Dolores Fonzi, Troilo, Eduard Fernández, Alex Brendemühl, Elvira Mínguez, Oriol Pla

Compositor

Nico Cota, Toti Soler

Montador

Pablo Barbieri Carrera

Productor

Diego Dubcovsky

Productora (Compañía)

Imposible Films, Trumanfilm, BD Cine, K&S Films, Televisión Federal (Telefe)