Adèle i el misteri de la mòmia
Duración
1:42'
Confiesa que te gusta

Adèle i el misteri de la mòmia

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 351 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

martes 11 diciembre 21.59 h

Canal 33
Ver más pases

Sinopsis

Adèle i el misteri de la mòmia

L'any 1912, una intrèpida periodista anomenada Adèle viatja a Egipte per fer-se amb una mòmia. La seva intenció és trobar una cura per la seva germana però l'única cosa que aconsegueix amb el seu experiment és ressuscitar un ou de pterodàctil que genera el pànic a Paris.

L'experimentat cineasta francès Luc Besson és un amant declarat dels còmics. Ja va reconèixer el seu gust per les historietes infantils a ''Arthur i els Minimoys'', i les seves influències gràfiques a ''El quinto elemento''. La pel·lícula que ens ocupa es basa en un personatge de Jacques Tardi que Besson admirava. No obstant, no li va resultar fàcil convèncer al dibuixant. Una dècada abans de l'estrena del film, Besson va iniciar les seves gestions per adaptar el còmic, però no va aconseguir, ja que un altre director s'havia apoderat del personatge. La cinta no va arribar a estrenar-se i Tardi es va mostrar molt decebut amb els cineastes en general. Besson va trigar sis anys en convèncer-lo fins que finalment li va vendre els drets i va acceptar gratament el guió de Besson.

Ver más

Info

Adèle i el misteri de la mòmia

  • Disponible en HD

Cine / Aventuras

Idioma: Catalán

Calificación

Adèle i el misteri de la mòmia

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Adèle i el misteri de la mòmia

Director

Luc Besson

Guionista

Luc Besson

Reparto

Louise Bourgoin, Mathieu Amalric, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Gérard Chaillou, Moussa Maaskri, Philippe Nahon, Isabelle Caro, Jacky Nercessian

Compositor

Eric Serra

Director de fotografía

Thierry Arbogast

Productor

Virginie Silla

Productora

TF1 Films Production, Apipoulaï, Europa Corp

Si te gustó

Adèle i el misteri de la mòmia

también te puede gustar