Alguns homes bons
Duración
2:12'
Confiesa que te gusta

Alguns homes bons

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 147 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

domingo 1 octubre 15.05 h

IB3 RTV Illes Balears

Sinopsis

Alguns homes bons

El tinent Kaffee és un inexpert advocat de la Marina a qui assignen un cas d'assassinat. En un principi pretén resoldre'l ràpidament, fins que, ajudat per l'eficient comandant Gallowey, comença a sospitar que hi ha alguna cosa amagada darrere del crim. En la recerca de la veritat, Kaffee haurà de desafiar el coronel Jessup, un dels membres més importants de l'exèrcit dels Estats Units.

Adaptació d'una obra de teatre que reprèn el gènere judicial d'ambient militar, a l'estil d''El motí del Caine'' o ''Camins de glòria''. Dirigida per Rob Reiner (''Cuando Harry encontró a Sally''), està protagonitzada per dos estrelles de primera magnitud com el veterà Jack Nicholson i l'aleshores encara jove Tom Cruise, que donen vida a dos personatges antagonistes que mantenen un fort duel verbal en una de les seqüències finals de la pel·lícula. La tercera en discòrdia seria una Demi Moore que es trobava en el millor punt de la seva carrera, tant físicament com interpretativa. El resultat: un gran èxit de taquilla.

Ver más

Info

Alguns homes bons

Cine / Drama

Calificación

Alguns homes bons

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Alguns homes bons

Director

Rob Reiner

Guionista

Aaron Sorkin

Reparto

Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland, Kevin Pollak, James Marshall, J.T. Walsh, Christopher Guest

Compositor

Marc Shaiman

Fotógrafo

Robert Richardson

Montador

Robert Leighton

Productor

David Brown, Rob Reiner, Andrew Scheinman

Todo el CINE por
10
mes
IVA incluido

Esta peli y más de 400 estrenos, directos de la sala de cine a tu casa.

Contratar
Llama gratis 900 200 661