Arriba y abajo. T1. Arriba y abajo
Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

Arriba y abajo

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 87 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 10

Sinopsis

Arriba y abajo

El dia a dia en el 165 d'Eaton Place de Londres està ple de vivències des de principis del segle XX. En la llar conviuen els Holand, una acabalada família composta per Sir Hallam Holand, la seva esposa Lady Agnes i la seva mare, que viuen a la part d'adalt de la casa; i la servitud, que viu en la part inferior.

''Arriba y abajo'' és el 'remake' de tres episodis de la producció que portava el mateix nom produïda en 1971. La BBC va encarregar a Heidi Thomas (''Madame Bovary'') que perllongués la trama de l'original, que va acabar en 1936, poc abans de l'inici de la II Guerra Mundial.

Entre l'elenc d'actors d'aquesta nova producció es troba Eileen Atkins (''Gosford Park''), Ed Stoppard (''El pianista''), Art Malik (''Ben Hur'') o Neil Jackson (''Flashforward''). Cal destacar l'enorme èxit de la producció al seu país d'origen. Del repartiment original només repeteix l'actriu Jean Marsh, donant vida a Rose Buck. En la versió de 1971 era una de les criades; ara encarna a la dama de claus dels nous propietaris.

Ver más

Info

Arriba y abajo

Series / Drama

Calificación

Arriba y abajo

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Arriba y abajo

Reparto

Jean Marsh, Eileen Atkins, Keeley Hawes, Ed Stoppard, Neil Jackson, Anthony Calf, Anne Reid

Creador

Heidi Thomas

Productora (Compañía)

BBC Cymru Wales, Masterpiece Theatre

Si te gustó

Arriba y abajo

también te puede gustar