Assassinat a l'Orient Express
Duración
2:07'
Confiesa que te gusta

Assassinat a l'Orient Express

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 51 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Próximo pase

sábado 15 agosto 23.40 h

TV3

Sinopsis

Assassinat a l'Orient Express

Després d'haver resolt un cas, el famós detectiu belga Hercule Poirot decideix tornar a casa a bord del luxós Orient Express. Una nit, el tren queda atrapat a la neu i el senyor Ratchett, un milionari nord-americà malcarat, és apunyalat. Ningú no ha entrat ni sortit del cotxe-llit, així que l'assassí s'ha de trobar entre els seus dotze ocupants. La cosa es complica quan Poirot descobreix que tots els passatgers del vagó tenien motius per desitjar la mort de Ratchett.

Adaptació d'una de les novel·les més famoses d'Agatha Christie, realitzada por Sydney Lumet. Juntament con ''Mort al Nil'', aquest film és el més cèlebre dels que s'han dedicat al personatge d'Hercule Poirot. El detectiu va ser interpretat per Albert Finney, que va ser nominat a l'Oscar al millor actor per aquest paper. La pel·lícula presenta un acurat disseny de producció i un repartiment ple d'estrelles, entre les quals destaquen Ingrid Bergman (nominada a la millor actriu de repartiment), Lauren Bacall, Jacqueline Bisset, Sean Connery, Anthony Perkins, Richard Widmark i Vanessa Redgrave.

Ver más

Info

Assassinat a l'Orient Express

Cine / Policiaco

Idioma: Catalán

Calificación

Assassinat a l'Orient Express

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Assassinat a l'Orient Express

Director

Sidney Lumet

Guionista

Paul Dehn

Reparto

Vanessa Redgrave, John Gielgud, Albert Finney, Martin Balsam, Sean Connery, Colin Blakely, Lauren Bacall, Ingrid Bergman, Richard Widmark, Anthony Perkins, Jacqueline Bisset

Actor secundario

Jacqueline Bisset, Anthony Perkins, Richard Widmark, Ingrid Bergman

Compositor

Richard Rodney Bennett

Director de Fotografía

Geoffrey Unsworth

Productor

Richard B. Goodwin, John Brabourne

Si te gustó

Assassinat a l'Orient Express

también te puede gustar