Avatar, l'últim mestre de l'aire. T1. Avatar, l'últim mestre de l'aire
Duración
0:30'
Confiesa que te gusta

Avatar, l'últim mestre de l'aire

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
4 29 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
Canal 33

Dial 156

Sinopsis

Avatar, l'últim mestre de l'aire

En un món en què el delicat equilibri entre el bé i el mal es veu amenaçat, Aang, un nen de 12 anys pot tornar el món als temps de pau. I és que ell és l'Avatar.

Sèrie de dibuixos produïda per Nickelodeon i creada per Michael DiMartino i Bryan Konietzko, qui ja han treballat en altres produccions d'èxit com ''Pare de família'' o ''Mission Hill''. L'animació de la sèrie es va realitzar a Corea, per això té una forta influència d''anime' i de 'manga', segurament aquests elements són la causa per la qual la sèrie ha assolit gran popularitat i ha estat un èxit d'audiència per al canal. ''Avatar, la llegenda d'Aang'' compta amb tres temporades classificades en aigua, terra i foc amb 20 episodis cada una, però a més, la ficció compta amb un gran nombre de personatges i ha creat un nou univers de gran valor creatiu.

''Avatar'' és notable per presentar una extensa quantitat de mitologia i art asiàtic per crear el seu univers fictici, barreja filosofia, religió, llenguatge, vestimenta i cultura xinesa, japonesa, coreana, tibetana, índia, mongol i fins i tot inuit i asteca.

Ver más

Info

Avatar, l'últim mestre de l'aire

Infantil / Dibujos animados

Calificación

Avatar, l'últim mestre de l'aire

Apto para todos los públicos
Equipo Técnico

Avatar, l'últim mestre de l'aire

Creador

Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Productora

Nickelodeon, Nickelodeon Animation Studios

Si te gustó

Avatar, l'últim mestre de l'aire

también te puede gustar