Blade Runner
Duración
1:51'
Confiesa que te gusta

Blade Runner

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 34 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661

Pase ya emitido

sábado 12 octubre 00.48 h

TV3

Sinopsis

Blade Runner

Los Angeles, 2019. Deckard, un policia amb llicència per matar, persegueix quatre androides que s'han escapat d'un taller còsmic i s'han infiltrat a la ciutat. Són uns robots intel·ligents idèntics a les persones, excepte que no tenen afectivitat ni memòria. Deckard comença la seva investigació a la Tyrell Corporation, el lloc on van ser fabricats.

En el moment de la seva estrena, l'estudi va fer una sèrie d'imposicions a Ridley Scott. La més important va ser que l'acció estigués narrada per la veu en off del protagonista. L'any 1992, Scott va estrenar el seu propi muntatge, sense la veu en off i amb un final ambigu.

Amb tot, ''Blade Runner: The Director's Cut'' manté l'estètica i visió del futur del qual ha influït en una infinitat de títols del gènere. Els efectes especials de Syd Mead i la banda sonora de Vangelis són també dos elements a destacar de la pel·lícula, que està basada en la novel·la ''¿Sueñan los androides con ovejas eléctricas?'', de Philip K. Dick.

Ver más

Info

Blade Runner

Cine / Ciencia Ficción

Idioma: Catalán

Calificación

Blade Runner

No recomendado para menores de dieciséis años
Equipo Técnico

Blade Runner

Director

Ridley Scott

Guionista

Hampton Fancher, David Webb Peoples

Reparto

Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, Brion James, Daryl Hannah, William Sanderson, Joanna Cassidy, Morgan Paull, M. Emmet Walsh

Autor

Compositor

Vangelis

Director de Fotografía

Jordan Cronenweth

Productor

Michael Deeley