Crimen en el paraíso. T1. Crimen en el paraíso
Duración
1:00'
Confiesa que te gusta

Crimen en el paraíso

Valoración de usuarios

5 4 3 2 1
3 56 votos
Contratar
O llama gratis 900 200 661
8 tv

Dial 09

Sinopsis

Crimen en el paraíso

Richard Poole, un policia britànic malcarat i amb poca predisposició al sentit de l'humor, és enviat a la illa del Carib de Saint-Marie per investigar l'assassinat del seu predecessor. Una vegada resolt el cas, es topa amb una inesperada i no desitjada sorpresa: és el nou inspector en cap de la policia local.

En el seu primer treball mostrat al gran públic, Robert Thorogood, creador de la sèrie, ha dipositat la seva confiança per al paper protagonista en Ben Miller (''Johnny English'', ''El príncep i jo''). El món de la televisió no és nou per a aquest actor londinenc que en els últims anys ha estat un habitual en serials britànics com a ''Invasión Jurásica'' o ''Moving Wallpaper''. Al costat d'ell, destaca el paper de la seva nova brillant companya Camile Bordey, a qui dóna vida Sara Martins (''Petites mentides sense importància'').

Rodada a la illa del Carib de Guadalupe, ''Crimen en el paraíso'' combina la sobrietat anglesa de l'inspector Poole amb uns impactants paisatges de platja, sol i palmeres que conviden a dur a terme el seu visionat en ple estiu.

Ver más

Info

Crimen en el paraíso

Series / Comedia

Calificación

Crimen en el paraíso

No recomendado para menores de doce años
Equipo Técnico

Crimen en el paraíso

Reparto

Ben Miller, Sara Martins, Danny John-Jules, Elizabeth Bourgine, Gary Carr

Creador

Robert Thorogood

Productora

British Broadcasting Corporation (BBC), Atlantique Productions, Red Planet Pictures

Si te gustó

Crimen en el paraíso

también te puede gustar